Over ons

Intellerts

Intellerts Academy richt zich op het adviseren, ontwikkelen en opleiden rondom Data Science en de transitie naar de data-gedreven organisatie.

De Intellerts Academy is speciaal ingericht om  medewerkers te ondersteunen in het leren en ontwikkelen op het terrein van Data Science, AI en informatiemanagement. Dit doen we door specifieke opleidingsprogramma’s te ontwikkelen waarin professionals uit uw organisatie vaardigheden kunnen op doen om met data aan te slag te gaan in het werk. Intellerts Academy leidt data-professionals op en helpt professionals data-vaardig te zijn en om te gaan met de veranderingen die komen kijken bij data-gedreven werken.

Onze aanpak

Ontsluit uw data en ontdek nieuwe inzichten en patronen in ons
Data Science LAB

Ontwikkeling Big Data oplossingen: neem betere besluiten en ontwikkel nieuwe diensten’

Transformeer naar een data-gedreven organisatie met ons transitieprogramma

Intellerts

Intellerts is een Data Science onderneming met expertise van Artificial Intelligence (‘AI’), Big Data technologieën en softwareontwikkeling. AI is een middel om de concurrentie voor te blijven. De toepassing van AI en het optimaal inzetten van Big Data technologieën vraagt echter om Data Science expertise. Wij ervaren dagelijks hoe krachtig Data Science is als stimulans voor verandering en innovatie. 

Zodra onze experts de kracht van Data Science maximaliseren ontsaan mooie dingen: nieuwe patronen worden zichtbaar, nieuwe inzichten ontstaan, betere besluiten worden genomen, winstgevendheid neemt toe, dienstverlening verbetert en risico’s worden voorspelbaar.

Kijk voor meer informatie over onze werkwijze en oplossingen op www.intellerts.com

Missie & visie Academy

In onze opleidingen staat het contact tussen de professionals en de data-praktijk centraal. Wij geloven, als Intellerts Academy, dat in deze twee kernwoorden de kracht zit van ons aanbod. Leren doe je namelijk in contact met anderen, en het beste rendement haal je uit een opleiding wanneer die zo dicht mogelijk tegen de praktijk aan zit.

Meer weten? Neem contact op met ons team!

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.