Academy team

Wij zetten docenten, begeleiders en kwaliteitsbewakers uit verschillende domeinen in bij onze programma’s. Zij staan dicht bij het werkveld van Data science en AI en kunnen op die manier de data consultants in spé, IT-professionals en informatieadviseurs het beste begeleiden en opleiden. Hieronder een overzicht van de hoofddocenten, begeleiders en kwaliteitsbewakers.

Mark Vermeulen​

Managing Director & Learning Consultant

Suzanne Lith

Learning Consultant

Frank van der Meer

Data Scientist & Docent

Martin Haagoort

Data Scientist & Docent

Darius Dilijonas​

Data Scientist & Docent

Glenn Elberse

BI Consultant & Docent

Remco van Groesen

Data Scientist & Docent

Meer weten? Neem contact op met ons team!

Mark Vermeulen

Managing Director

Mark Vermeulen is de initiatiefnemer van de Intellerts Academy. Mark gelooft dat Ieren de sleutel is in de digitale transformatie. Hij kiest voor een ontwikkelende benadering waarin de aansluiting met de professionals, de opdrachtgever en de organisatie bepalend zijn. Dit resulteert in opleidingen waarin adviseurs, informatiemanagers en opdrachtgevers leren hun rol te spelen in de digitale transformatie van hun organisatie. Mark handelt vanuit zijn uitgebreide internationale netwerk in zowel het bedrijfsleven, de overheid als de academische wereld. Hij ontwikkelt opleidingen en geeft advies over organisatieontwikkeling en de inzet van leren hierin. Hij heeft veel ervaring op het vlak van leren en ontwikkelen, informatiemanagement en innovatie met name in het publieke domein. Naast ontwikkelaar van opleidingen treedt hij ook op als docent en trainer.

Suzanne Lith

Learning Consultant

Suzanne Lith is consultant learning & development van Intellerts en richt zich op het leren en ontwikkelen in het werk. Ze ontwikkelt, organiseert en begeleidt opleidingsprogramma’s voor met name de publieke sector. Ze ondersteunt organisaties bij het analyseren van hun opleidingsvraagstuk en de aansluiting van werkvormen bij de werkpraktijk. Suzanne haar visie op leren is dan ook dat het leren zo dicht mogelijk tegen de werkpraktijk aan moet gebeuren om het beste rendement te behalen. Suzanne heeft een achtergrond in de sociologie, maar ook in data analyse en performance management.

Frank van der Meer

Data Scientist & Docent

Frank van der Meer is managing consultant van Intellerts en richt zich op data-analyse en AI. Frank heeft een achtergrond in econometrie, Data Science en business transformatie. Vanuit deze achtergrond is hij een expert in business analytics en data science projecten. Frank heeft jarenlange ervaring opgebouwd bij achtereenvolgens Bose, HP en Intellerts. Bij HP heeft hij jarenlang trainingen gegeven in het gebruik van een zelf ontwikkelde segmentatietool. Frank is gecertificeerd in Lean Six Sigma (Black Belt).

Martin Haagoort

Data Scientist & Docent

Martin Haagoort is Data Scientist en managing director van Intellerts. Hij helpt organisaties binnen het private en publieke domein om big data te doorgronden, eigen volwassenheid hierin te bepalen en aan de hand daarvan een data gedreven aanpak te formuleren. Sinds 2001 geeft hij trainingen op het snijvlak van IT, Data science en organisatie veranderingen. Sinds 2015 aangevuld met het geven van gastcolleges en het geven van masterclasses.

Darius Dilijonas

Data Scientist & Docent

Darius heeft een doctoraat (PhD.) in Informatica en is een ontwikkelaar, onderzoeker, en docent op het gebied van Data Science en AI. Darius heeft ruime ervaring opgedaan met diverse Data Science en AI projecten. Hij heeft unieke en intelligente AI modellen en algoritmes, ontwikkeld die worden toegepast in de bancaire, publieke, zorg- en dienstensector. Darius is in staat innovatieve ideeën uit te denken en concrete producten te ontwikkelen die radicale verandering binnen organisaties bewerkstelligen. Sinds 2015 verzorgt hij als docent Data Science, Information Management en Big Data opleidingen aan de Vilnius universiteit.

Glenn Elberse

BI Consultant & Docent

Glenn Elberse heeft meer dan twintig jaar ervaring in sales en data analytics. Glenn doorgrond business processen en zet data in om bedrijfsprocessen en -prestaties te optimaliseren. Glenn doorziet de mogelijkheden van data en bouwt samen met de klant aan nieuwe business mogelijkheden die met data te bereiken zijn. Glenn leidt Data Science-projecten en -implementaties. Tijdens deze Data Science-projecten is hij de vertaler van de business behoefte naar technische mogelijkheden en werkt daarbij samen met Data Science-teams, Engineers en Software ontwikkelaars.

Remco van Groesen

Data Scientist & Docent

Remco van Groesen is Data Scientist bij Intellerts en richt zichzelf vooral op datastructuren, inzichten en visualisaties. Hij heeft veel ervaring in het werken met verschillende typen data en het koppelen van meerdere databronnen. Doordat Remco al veel verschillende soorten datasets heeft geanalyseerd, ziet hij snel de mogelijkheden die een dataset biedt en kan hij ook snel de betrouwbaarheid en bruikbaarheid van een dataset beoordelen. Door zijn programmeerervaring in Java, R en Tableau is hij zeer bekwaam in het creëren van significante visualisaties waar inzichten uitgehaald kunnen worden. Ook heeft Remco op meerdere plekken ervaring opgedaan als docent. Hij heeft docentervaring op alle niveaus van de middelbare school, waar hij zowel op klassikale als op individuele wijze les heeft gegeven. Ook heeft hij ervaring opgedaan als docent op de universiteit, waar hij colleges en instructies heeft gegeven.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.