OPLEIDINGEN

Intellerts

Opleiding i-adviseurs

Adviseurs uit het i-domein

Het doel van de i-adviseursopleiding is om binnen je werk als i-adviseur een professionaliseringsslag te maken. In de opleiding doorloop je een deel van het proces van adviseren in het I-domein en oefen je de vaardigheden die bij elke processtap horen.

Beleidsadviseurs

Beleidsadviseurs en proceseigenaren uit het publieke domein

Beleidsmedewerkers en proceseigenaren kennis laten maken met datagedreven werken, zodat zij uiteindelijk zelf in datagedreven projecten kunnen deelnemen, of deze kunnen opstarten en begeleiden’

Data Practicum

Beleidsadviseurs, functioneel beheerders, i-adviseurs, bestuurskundige, bestuur

Medewerkers doen ervaring op met data-gedreven werken. Het ontwikkelen van praktische vaardigheden rondom het analyseren en visualiseren van data binnen de visualisatietool Tableau staan centraal. Dit helpt medewerkers niet alleen om data beter te analyseren maar helpt hen ook bij het goed kunnen managen van bijvoorbeeld een data project.

Data Fellowship Programma

Het Data Fellowship is bedoeld voor professionals die de ambitie hebben hun organisatie meer data-gedreven te maken in de rol van data consultant.

Intellerts Academy biedt een intensief programma van 12 maanden, het Intellerts Data Fellowship, met als doel om data consultants binnen en voor uw organisatie te ontwikkelen.

HR&I: Beïnvloeden, Ondernemen, Transformeren

Adviseurs uit het I-domein, HR-professionals

De essentie van het programma is de bereidheid om ‘erop uit te gaan’: contacten en relaties aangaan, ook buiten de directe vertrouwde cirkel, met als doel om iets voor elkaar te krijgen. Want ook buiten die directe omgeving zijn collega’s, soms uit heel andere organisaties of werelden, die over kennis en vaardigheden beschikken die je kunnen helpen je klus te klaren en je doel te bereiken.

Testimonials

Het vakgebied van een I-adviseur is heel erg in beweging, soms zelfs vluchtig of onderdeel van een hype. Deze opleiding is een goede manier om je kennis op te poetsen. Er werden veel onderwerpen uit mijn dagelijkse praktijk behandeld waarmee ik de volgende dag al aan de slag kon. Het vertalen van vragen naar een toekomst gerichte aanpak komt nadrukkelijk aan de orde. Van de rollenspellen heb ik het meeste geleerd. Hoewel soms ook erg confronterend, is het goed, dat je kritisch naar jouw manier van communiceren kijkt, dat levert mij veel op. De samenstelling van de groep en de keuze van de locaties werkte voor mij als inspiratie. Veel opgestoken van deze leergang!

Sandra Kocken
Adviseur gemeente Rotterdam

Tijdens de i-adviseursopleiding heb ik veel opgestoken van de verschillende interessante onderwerpen die tijdens de opleiding aan bod kwamen. De i-adviseursopleiding zit boordevol docenten die het vak in de praktijk uitoefenen en graag hun ervaringen delen. Tel daarbij de gedegen kennis op van de verschillende sprekers die vaak werden uitgenodigd en je hebt een hele leerzame tijd. Inspirerende locaties en leuke meetings met vakgenoten maken het af. Kortom een gedegen opleiding vol praktijk en interessante theoretische leerstof, een must voor de i-adviseur.

Micha Freke
Functioneel beheerder/ adviseur gemeente Den Haag

Ik heb deze i-adviseursopleiding met enorm veel plezier gevolgd. De diverse trainers en ook gastsprekers voegen veel toe, maken en delen een goede connectie met het constant veranderende it -landschap. Elke module was weer bijzonder en vooral ook uitdagend. De gegeven modules geven ook veel stof om later nog eens over na te denken. De opleiding heeft mij goed geholpen met mijn dagelijkse werkzaamheden en contacten met collega's en opdrachtgevers.

Frank Visser
Functioneel Beheer Digitaal Werken - Gemeente Utrecht

Meer weten? Neem contact op met ons team!

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.